Wijn is passie… mijn passie.

Luca Albano is geboren tussen de prachtige wijngaarden van Bolzano, een stad in het hart van de Dolomieten in Noord-Italië en van kinds af aan opgegroeid met het beste en lekkerste wat deze streek te bieden heeft op culinair gebied. Een aantal jaren geleden is hij in Nederland uit pure liefde voor de Italiaanse keuken samen met zijn vrouw Yvette begonnen met het verzorgen van cateringen onder de naam Passione Culinaria. Authentieke Italiaanse gerechten, een beleving op culinair gebied in combinatie met speciaal geselecteerde wijnen. Met grote zorgvuldigheid is hij altijd op zoek om deze selectie te optimaliseren.

Wijnreizen naar Italië bestaan derhalve niet alleen uit proeven, maar Luca is ook op zoek naar de persoon achter de wijn en diens passie. Naar de wijnmakers die hun leven hebben gewijd aan het proces van druif tot wijn, en in de vele cantina’s heeft hij dan ook gezien en geproefd dat die trots en liefde terug te vinden is in de wijnen die hij serveert. Het is vanuit die trots en liefde voor de wijn dat
Vino é Passione is ontstaan. Om u, zowel zakelijk als particulier, mee te laten genieten van echte klasse in prachtige wijnen.

Alle wijnen van Vino é Passione zijn door Luca zelf uitgezocht en geïmporteerd en met Italiaanse passie presenteert hij dan ook graag zijn selectie van prachtige wijnen.